Renault Trafic: Tikkende comfort module

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1900

Bij mijn trafic is sinds kort een ratelend geluid van een relais hoorbaar. vermoedelijk de comfort module onder het stuur. De centrale deurvergrendeling werkt niet meer. Knipperlichten en binnenverlichting branden op het ritme van het ratelen, flikkeren dus. Heeft iemand advies voor mij. Kan ik de module zonder opnieuw programmeren vervangen of is het te repareren?

ptrustfull1

Geplaatst door ptrustfull1 (50) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Heino4267 (200), 4 jaar geleden

Bekijk je + 12 V en je massadraden daar in de buurt eens: daar zal het eerder aan liggen. Is er niets doorgeschuurd of een slechte verbinding?

ptrustfull1 (50), 4 jaar geleden

Ik heb gemeten op de module, +12 V en massa lijken prima. Wat mij verder opviel. De binnenverlichting heeft 3 kabels, +12v, schakel en massa. Als ik massa en schakel met elkaar verbind dmv een test lamp werkt alles gewoon. Als ik de lamp weer plaats flikkert het. Is de module te vervangen zonder opnieuw programmeren. Is er aan de achterzijde van de auto een massa verbinding. Dit probleem is begonnen toen ik van achteren ben aangereden, was een tikje, geen schade gehad

ronny503 (0), 4 jaar geleden

Als de traffic van een trekhaak is voorzien dan zou ik het in de aansluitdoos van de trekhaak zoeken.

ptrustfull1 (50), 4 jaar geleden

Weet iemand of de body control module opnieuw aangemeld moet worden of dat het plug and play is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.