Renault megane: toerenteller&themperatuur

Bouwjaar: 2001

Wie kan mij helpen.
Wij hebben een CDI motor van een megane die total loss was ingebouwd in een expres ;turbo,intercooler,bedrading,uitlaat echt alles wat met de motor te maken heeft is overgebouwd.De wagen rijd super.,alles werkt normaal buiten een storingmelding .Na een minuut ongeveer gaat er het lampje branden van de voorgloeiing.Maar er wordt niet opnieuw voorgegloeid,is uitgemeten.En de voorgloeiing werkt normaal. Het lampje zal welicht een dubbele funktie hebben,er staan namelijk 2symbolen op.
Het tweede probleem is dat het instrumentenpaneel er gewoon bijhangt voor de toerenteller en temperatuur aflezing.
De andere zoals batt,oliedruk,remmen zie ik mij wel om te leggen naar het originele instrumentenpaneel waar nu nog pinkers,koplampen,mazoutmeter en kmteller werken. Mijn bedoeling is een aparte toerenteller bij te plaatsen, op het dashbord en en nieuwe draden trekken om de lading en oliedruklampje en in het originele instrumentenpaneel van de expres te doen werken.misschien kan ik het istrumentenbord van een R5 met toerenteller en themperatuurmeter overbouwen Weet iemand hoe hij dat zou oplossen ,en kent iemand de eigenschappen van 30 en15polige fiche's op de achterkant van de het instrumentenbord van de megane.Dus als het mogelijk is voor die zaken op te lossen laat iets weten. Tot horen Flurk

flurk

Geplaatst door flurk (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik zal dit weekend eens kijken wat ik voor je kan betekenen. Verwacht er niet teveel van.

flurk (0), 17 jaar geleden

Oplossing gevonden voor het probleem van het oplichten van het voorgloeillampje; na uitlezing bleek er een storing met de stoplichten.Een gedeelte van de kabelboom ,namelijk die het remolieniveau/stoplichtkontakt verbind ,was niet overgebouwd ,na die aangesloten te hebben is de storing met het voorgloeilampje weggebleven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.