Renault Megane: startblokkeerring

Bouwjaar: 1996

wie weet de codes om de startblokkeerring die al werkt en naderhand met xr25 en weer af te programeren omdat sleutel niet werkt en via noodcode moet starten.

en evt codes om rekeneenheid van andere auto te monteren waar al startblokkerring geaktiveerd is

willyvan

Geplaatst door willyvan (5) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Je bedoelt hoe je de code kan wissen uit de rekeneenheid zodat de startblokkering niet meer werkt? Dat is niet mogelijk.

willyvan (5) PRO, 18 jaar geleden

als er geen startblokkering er op hoeft te zitten kun je er af programeren met G46*0* (TM 5441) maar dan moet de rekeneenheid nog niet geprogrameert zijn en dan binnen de vijf keer gebruiken afstandbediening er weer af programeren ivm met inlezen sleutels
maar heb er ooit eentje helemaal afgeprogrameert denk ik met g30*0* en werkte toen maar dan bleef lampje van startvergrendeling onder lopen constant branden .
maar er zijn codes in omloop als het ooit met nieuwe rekenheid verkeerd gaat alleen weineg mensen weten die en zou die graag via deze manier weten omdat deze autos met infarood vaak veel problemen geven ivm startblokkkeerring

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Dan zit je in de UCbic (D45), die kun je ten allen tijde met of zonder startblokkering configureren. Als je maximaal 4 keer de afstandbediening hebt gebruikt dan kan je de calibratie van de NIEUWE UCbic ongedaan maken door G54*0*. Commando G30* is voor de inschakeltijd van de startblokkering.

Nogmaals; de startvergrendelingscode in de rekeneenheid inspuiting (d03/d13) kan niet gewist worden! Dus eenmaal mét kan niet meer zonder.

sjaak r (0) PRO, 18 jaar geleden

@henk. Kan je van een megane die standaard is uitgerust met startvergrendeling de startvergrendeling uitschakelen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.