Renault Megane: Geen aandrijving, wel kilometeraanduiding

Bouwjaar: 1996

Bij een Renault Megane Coupe 1996 2.0I 16V, geen aandrijving maar de kilometerteller loopt wel op als je opschakeld. De koppeling en pook voelen goed aan maar de aandrijfassen draaien niet. Net alsof het diff. defect is. Iemand bekend met dit probleem?? het betreft een F7R motor met een .... bak??

willy12171

Geplaatst door willy12171 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Bouw de linker aandrijfas uit.Kijk of de kom waarin de aandrijfas komt nog op z'n plaats wordt gehouden door de Seeggerring. Ik denk dat die seeggerring los is gesprongen waardoor het hol differentieeltandwiel naar buiten is gedrukt.

willy12171 (0) PRO, 18 jaar geleden

Henk,

De betreffende seeggerring kan zeker niet teruggezet worden zonder de bak uit te bouwen, of kan ik beter een andere bak monteren?

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Deze reparatie is zo gepiept; het meeste werk is de as uitbouwen. Een nieuwe ring monteer je in 5 tellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.