Renault Espace: transmissie

Bouwjaar: 1997

Beste autofanaten,
Mijn handgeschakelde Espace is onlangs voorzien van een tweetal nieuwe tandwielen in de versnellingsbak. Dit omdat de transmissie een gierend geluid maakte in de vijfde versnelling, vooral bij lage toerentallen. De oude tandwielen vertonen inderdaad "vraat" en een ervan mist zelfs stukjes van de tanden. Misschien heeft de vorige eigenaar een tijdje zonder olie gereden? (De auto heeft 190.000 km gereden). In ieder geval, de herrie is nu weg en de bak schakelt goed. Maar als ik een tijdje rijdt ruik ik verbrande transmissieolie (jaja ik ken die geur...). Zou de garage vergeten zijn om een nieuwe pakking te monteren? Of zou er iets ergers aan de hand zijn? Ik ben bang dat ik straks zonder olie rijd en dat alles weer van voren af aan begint... Wat te doen?

Espace Arnhem

Geplaatst door Espace Arnhem (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Ga terug naar de garage en laat controleren of dat er niets lekt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.