Renault Grand Scenic: trekt naar rechts

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Bij rechtuitrijden trekt de auto steeds naar rechts. Ik moet dus konstant iets naar links sturen om rechtdoor te rijden. Recent is de rechter fusee incl. draagarm vervangen. Kan dit er iets mee te maken hebben misschien ? De veerpoten zijn een jaartje geleden al vernieuwd. Heb uiteraard eerst de bandenspanning gecontroleerd. Heeft sindsdien ook soms een tik bij het optrekken, echter niet altijd ! Komt volgens mij ook rechtsvoor vandaan. Net of een bout niet goed vastzit of remblokken plakken ? Wel toevallig allemaal dat het na deze reparatie is. Ik zal er natuurlijk mee teruggaan naar de garage maar heb enige terughoudendheid want ben met deze auto daar kind in huis !

nihuni00

Geplaatst door nihuni00 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

RPJdeWeert (0), 12 jaar geleden

Is de auto wel opnieuw uitgelijnd na de reparaties?

chslab (0), 12 jaar geleden

Hallo, als de fusee & draagarm vervangen zijn, kan het zijn dat je uitlijning niet meer klopt.. dan is de veerpoot niet goed teruggezet denk ik. Het tikje kan zijn dat er inderdaad nog iets los zit aan de fusee, maar dit moet wel allemaal goed vastzitten voor de veiligheid. Ik zeg dus teruggaan! Uitlijnen kan misschien op de garantie o.i.d.

succes, groeten Chris

nihuni00 (0), 12 jaar geleden

Oke, bedankt. Ga dus toch maar een afspraak maken. Jullie horen het.

nihuni00 (0), 12 jaar geleden

Hoi, eindelijk voor elkaar. De garage heeft bouten aangedraaid ? en uitgelijnd. Dank.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.