Renault Grand Scenic: Trekt naar rechts

Bouwjaar: 2005

Splinternieuwe auto met 500 km. trekt sterk naar rechts. Auto heeft autom. bandenspanningsweergave op dashbord. Bandenspanning is goed. Heeft iemand dit probleem wel eens eerder meegemaakt?

Jansonius

Geplaatst door Jansonius (0) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Siem Bijman (140) PRO, 19 jaar geleden

Wielen eens kruiselings wisselen.Als probleem over is zit er een band op die niet goed is.Trekt hij de andere kant op idem en als er niets verandert is moet je uitlijnen.Eens meegemaakt met een nieuwe Volvo

Jansonius (0) PRO, 19 jaar geleden

Hé Siem.Alles goed?
Je opmerking is zinvol, alleen heb ik begrepen dat je bij deze auto op moet passen met het verwisselen van de wielen. De bandenspanning wordt constant gemeten en doorgeseind naar de auto. Verwisselen van de wielen van voor naar achter zou kunnen leiden tot electronica storingen. Heeft iemand hier ervaring mee, of kennis van??

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

misschien een rare opmerking, maar controleer ook eens handmatig de bandenspanning, kun je verschillende bandenspanning uitsluiten.

sjaak r (0) PRO, 19 jaar geleden

Je kan de wielen gerust wisselen. Alleen als je bv de band rv naar la brengt denkt de computer nog steeds dat hij rv zit. Dus als die band dan lek gaat geeft hij rv aan terwijl hij la lek is.
Maar als je wielen wisselt kan je de ventielen opnieuw laten inlezen zodat ze weer op de juiste plaats herkent worden.

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

Dit is een wagen met electr stuurbekrachtiging .Wagen laten uitlezen bij de dealer en de stuurhoek opnieuw laten inlezen.

mark7254 (0), 18 jaar geleden

als alles is gecontroleerd,banden wisselen,anderwielen geprobeerd,stuurhoek instelling goed gezet,stuurbekrachtiging uitgeschakeld,uitlijning verricht.
is de oplossing voor veren vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.