Renault TRAFIC T29 L2/H1 2.0 DCI 84KW E4 DC GRUAU: Trillen en schudden bij 85 tot 95km per uur

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: M9R E7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 84

Ik ben in bet bezit van een Renault trafic 2007 deze begint te trillen bij 85 tot 95 km per uur daarvoor bijna niet aanwezig en daarna ook niet!

Eerst dachten ze dat het in de banden/velgen zat die net nieuw waren beide. Toch laten balanceren 0 extra lood!
Ook zaten er al nieuwe riemschijven remblokken en stuurkogels op!

Probleem was er nog steeds toen op de brug in wielen laten draaien zat er een slinger in de aandrijfassen. Dus kreeg het differentieel in de versnellingsbak de schuld!
Nieuwe versnellingsbak aandrijfassen koppelingsplaten etc.
Toen was het even klaar
Ongeveer 3 maanden veder begint het weer opnieuw nu werd er de schuld gegeven aan de wielnaaf zou 10e verschil inzitten en de fuseekogel zou ook klapperen!
Deze stelde voor nieuwe wielnaaf fuseekogel nieuwe riemschijven en remblokken laatste 2 zijn pas 10000 km oud

Ik was er nu zat van 2e na laten kijken en meegekeken en in beide zit amper verschil de wielnaaf en de remschijf hebben een paar 100e verschil maar dit kan het dus eigenlijk niet zijn!

Help heeft iemand de oplossing of een heldere blik voor waar we nog meer kunnen kijken loop ondertussen aardig leeg op deze manier

berrie31

Geplaatst door berrie31 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Frankyboy12301 (0), 5 jaar geleden

Zijn de aandrijfassen vervangen ? Ik had dit voor op een Ducato. Trillen aan een bepaalde snelheid. Het was meer links - rechts schudden. Kwam van de homokinetische koppeling van de korte aandrijfas.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.