Renault Megane: trillen/stuiteren voor terrein tijdens rijden.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dti

Heb tijdens het rijden een trillend of stuiterend gevoel in mijn voor terrein. Dit is voelbaar met een snelheid van 100-120 km/h , maar het is niet te voelen in mijn stuur deze is stil tijdens het rijden. Heb mijn wiellagers en fuseekogels nagelopen en geen defecten kunnen ontdekken. Heeft iemand een idee. Alvast mijn dank hiervoor.

R.A.B.

Geplaatst door R.A.B. (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Mausx (0), 14 jaar geleden

Banden goed controleren op hoogteslag. het beste gaat dat op een balanceer apparaat.

en alle 4 de wielen balanceren, kan stiekem ook bij de achterwielen vandaan komen.

abc (0) PRO, 14 jaar geleden

is het trillen weg als je het gas loslaat?

R.A.B. (0), 14 jaar geleden

het trillen gaat niet weg als je het gas loslaat.

Bas_petiet (0) PRO, 14 jaar geleden

Banden, velgen, kogels, aandrijfassen goed gecontroleerd geen speling of onderdelen die los staan??

R.A.B. (0), 14 jaar geleden

De banden en velgen heb ik gecontroleerd niks gevonden. De aandrijfassen en kogels moet ik nog na kijken een dezer dagen.

R.A.B. (0), 14 jaar geleden

wat ik tijdens mijn inspectie wel tegen kwam is dat de lagerrubbers van mijn stabillisatorstang scheuren vertonen (verdrogings verschijnselen), is het mogelijk dat dit het stuiteren/trillen kan veroorzaken?

R.A.B. (0), 14 jaar geleden

het probleem was dat een van mijn velgen krom is. deze is naar achteren geplaatst en de trilling/stuiteren in het voor terrein is verdwenen. bedankt voor het mee denken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.