Renault Scenic: trilling in de gehele auto na slippend gevoel met optrekken

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16

We hebben een probleem met een Scenic. Het is net of de auto slipte met het optrekken. Daarna was de auto moeilijk in de versnellingen te krijgen. Daarna maakte hij een trillerig geluid. Toen is de as van versnellingsbak naar de pook bijgesteld. Maar tijdens het stationair lopen en het optrekken trilt de gehele auto. Als er iets snelheid in de auto zit is het weg. Als je het gas loslaat begint hij weer te trillen.
Weet iemand wat hier aan de hand kan zijn.

Thijmen05

Geplaatst door Thijmen05 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hellbat (0) PRO, 16 jaar geleden

klinkt als een probleem met de koppeling. Een stuk uit de plaat gebroken, veer eruitgebroken of iets dergelijks. Vandaar ook het moelijk kunnen schakelen ( door het defect zal de koppeling zijn blijven aanlopen ), en nu heb je onbalans in de plaat, wat je voelt als trillen.

Groeten Marcel

Thijmen05 (0), 16 jaar geleden

Hallo,

We hebben het probleem gevonden!!!!!!!!!!!
Het rubber van de motorsteun rechtsvoor was kapot.
Met een beetje geknoei was dit eenvoudig te verhelpen.

Groeten,
Eric

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.