Renault Laguna: trilling in stuur

Bouwjaar: 2001

Hallo,

Ik heb een renault laguna 1.9 dci 120 pk. De auto heeft al meerdere keren bij de dealer gestaan voor een trilling in het stuur bij 90-110 km/h. Alles is al vernieuwd en de dealer is zeer behulpzaam. Voor de trilling zegt de dealer dat de motor in rubbers hangt en het wegdek dit doorgeeft via de motor in het stuur. Er zitten 17'' wielen onder en alles is gebalanceerd. Hoort dit bij de motor en voel je altijd een lichte trilling.

Gr Emile

renault9473

Geplaatst door renault9473 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

heel kort, nee!! dit hoort niet bij de auto. het schijnt wel vaker voor te komen bij de laguna.

rob9958 (0), 18 jaar geleden

Ga eens naar een goed bandenbedrijf!
Laat de wielen dan balanceren AAN de auto, zo worden alle onbalans veroorzakers meegenomen. Let ook op of de banden een hoogteslag hebben of dat de velgen niet helemaal rond zijn.
Wellicht recent ergens tegenaan/overheen gereden.

Rob.

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Evt wielen wisselen van voor naar achter.

rob9958 (0), 18 jaar geleden

Bij wisselen moet je wel de ventielen opnieuw laten inleren door de dealer!

BACCARA (0), 18 jaar geleden

Waarschijnlijk is er een velg krom. Die kun je dan laten richten.

deerbay (0), 18 jaar geleden

Heb ik twee keer voorgehad, velgen waren krom, nu de prijs van die velgen was niet aardig goedkoop maar ik heb twee tuis liggen, die ik kan laten richten en eventueel terugplaatsen als die nu gemonteerd zijn weer krom komen te staan

groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.