Renault Laguna: turbo kosten

Bouwjaar: 2002

Beste mensen,
Ik lees regelmatig dat mensen hun turbo kapot hebben.
Zij krijgen dan een rekening van minimaal 1200 euro voor hun kiezen. Ik had mijn turbo ook kapot en ben naar div dealers gegaan. Zij kwamen allemaal met het verhaal dat mijn auto niet meer onder de renault claim kwam ivm leeftijd en kilometerstand (170000)(dealer in nijmegen/apeldoorn/bergharen)Nu ben ik later echter in contact gekomen met renault dealer AREND in den Bosch en deze heeft voor mij het een en ander uitgezocht. let wel ik was geen klant van hun.
Ik belde hun dus met deze vraag en zij hebben mij na een uurtje zoekwerk terug gebeld. Zij kwamen tot de conclusie dat er WEL DEGELIJK een claim te halen valt bij renault en zij hebben mijn auto binnen 3 dagen helemaal gemaakt. Nieuwe turbo/slangen/intercooler/aircopomp?/versnellingsbakolie/aircovloeistof enz enz. Het is eigenlijk een reparatie van ¤2000 euro.
Ik heb via hen een claim gekregen van renault nederland en het kosstte mij alleen ¤600,- arbeidsloon.
Misschien hebben jullie er ook wat aan.

richard
btw AREND bedankt :-)
ps lijkt wel een reclame stunt

richard9648

Geplaatst door richard9648 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Sander10757 (0) PRO, 18 jaar geleden

Waarom hebben ze de aircopomp vervangen??

richard9648 (0), 18 jaar geleden

Ja, dat weet ik ook niet kan ik misschien in de war zijn geweest met iets anders?. In ieder geval iets met de airco dat weet ik wel ;-)

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Wel appart dat 3 dealers het niet doen en 1 wel.

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoe zie de rekening eruit wat betreft de verschillende kosten per gerepareerd deel.

richard9648 (0), 18 jaar geleden

De rekening ziet eruit als elk normale rekening. Het feit is dat de andere dealers het gewoon niet hebben uitgezocht. Het is volgens Arend gewoon te zien in het computersysteem dat elke dealer gebruikt alleen iets meer werk om uit te zoeken en volgens arend zullen ze het ongetwijfeld weten maar word er minder op verdient dus klant moet zelf betalen. Arend heeft er nu in ieder geval een klant bij. Ik zou zeggen bij turbo problemen loont het in ieder geval de moeite om verschillende dealers te bellen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.