Renault Laguna: Veel storingen

Bouwjaar: 2005

Kunnen we de Renault Laguna als een probleem auto zien of is alleen het type 1.6 16v uit 2001 een probleem auto.
Ik bezit de auto 6weken en denkt er al over hem te verkopen.
Is dit een goede beslissing.

piet8975

Geplaatst door piet8975 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

PL (0), 18 jaar geleden

Er blijken nogal wat storingen te zijn en uit Duitse tests komen ze niet geheel storingsvrij. Maar je kunt ook gewoon pech hebben. Wat kosten direct na de aanschaf vind ik altijd wel normaal, bij partikuliere koop natuurlijk.

sgm (0), 18 jaar geleden

Het is gewoon een dure bak aan storingen. De onderdelen kosten ook de hoofdprijs. Maar als ie loopt is het wel een hele fijne auto.

Als je 'm pas kort hebt, dan is het de vraag wat je er nog voor krijgt als je 'm verkoopt. Hangt ook af van wat je er voor in de plaats koopt, uiteraard.

Ik probeer 'm op te rijden, maar heb inmiddels ook al een flink bedrag op mijn naam staan. Nu is er een Xenon lamp stuk omdat de aanstuurunit stuk is. Bij dealerreparatie kost het 600 euro!!! Ik hoop goedkoper uit te komen door zelf de onderdelen aan te kopen en ze zelf te plaatsen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.