Renault Twingo: uitlaat

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

hallo mensen ik zit met een probleem!!! ik heb een twingo van het jaar 93 de uitlaat van deze auto is vanaf het spruitstuk tot de demper kapot/geroest, nu heb ik een collega die ook een twingo heeft waarvan zijn auto rijp is voor de sloop maar die zegt dat ik zijn uitlaat er wel af mag schroeven en op die van mij mag zetten. MIJN VRAAG IS NU DAT DE SLOOPAUTO EEN 94 ER IS EN MIJN AUTO 93 IS PAST DAT ER WEL OP??? VAN EEN 94 NAAR 93. ALS IK DAAR EEN ANTWOORDT OP KRIJG BESPAART MIJ DAT EEN HOOP TIJD EN MOEITE VOORDAT IK GA BEGINNEN MET SLEUTELEN..

ALVAST BEDANKT


M.V.G. ROBERT

taner

Geplaatst door taner (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

guardian (0), 16 jaar geleden

He Robert. je zou bijvoorbeeld bij Renault even na kunnen vragen of de onderdeelnummers gelijk zijn van beide auto's. Of even navraag kunnen doen bij bijvoorbeeld de Sprint of soortgelijke zaak.

Succes

ksie (0) PRO, 16 jaar geleden

Als het motortype het zelfde zijn pas het gewoon.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.