Renault Kangoo : Uitval motor

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5dci

Mijn Kangoo rijdt prima op lange stukken als de motor warm is, maar op korte stukken na elkaar valt hij soms onder het rijden gewoon uit! De motor slaat af en de spanning is ook weg dan. Opnieuw starten of onder het rijden kontakt af en weer aan en hij loopt weer. Al een diagnose test gedaan maar daar kwam niets uit.
Enerzijds denk ik aan vervuiling (klep die onverbrande gassen nogmaals terugleidt i.h.k.v. milieui anderzijds denk ik aan ergens een slechte aarding. Het is wel typisch dat de motor niet uitvalt op lange ritten en een goed warme motor.
Kan iemand mij een tip geven wat hieraan te doen is?

met vriendelijke groet

stan

cverhaert

Geplaatst door cverhaert (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

carp (0) PRO, 17 jaar geleden

Ik heb het zelfde probleem met een nissan kubistar(zelfde auto).Er zal toch wel een renault monteur zijn die hier de oplossing voor weet?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.