Renault Megane: variabeletoere

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

goeden dag ik heb een renault megane coupe
en het probleem is dat als ik hem start is mijn toeren goed maar als ik er een tijd mee gereeden heb en ik sta stil is mijn toerental ineens 3000 toeren en als ik weer ff rijd is ie weer goed ik ben ook bij de dealer geweest maar die weeten het niet en met uitlezen zien ze ook niks heeft u sugesties of heeft u het ook mechien kommen we er dan zamen uit alfast bedankt

pieterw86

Geplaatst door pieterw86 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Santa (0), 15 jaar geleden

De dealer komt niet verder dan alleen maar het uitlezen?
Die heeft verder niks onderzocht?
Of heb je daar geen opdracht voor gegeven?

pieterw86 (0), 15 jaar geleden

jawel maar ze zeggen dat ze veder niks konden vinden en dat ze dan dingen moetten gaat wisselen dat slaat nergens op natuurlijk dan heb ik zometeen een rekening van 1000 euro en dan was het maar een klein dingetje ik moet dan alles betaalen zeggen ze

johndoornbosch (0) PRO, 15 jaar geleden

waarschijnlijk een dealer met uitleesfreaken die totaal geen idee hebben hoe een auto in elkaar steekt,hoe dan ook zoek een serieuze universeel op bij jou in de buurt daar zal je geen €1000,-. kwijt zijn. en zijn die bij jou niet te vinden mag je mij ook bezoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.