Renault Clio: veel witte rook uit de uitlaat

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5dci

Hallo allemaal,

Bij deze auto heel veel witte rook uit de uitlaat, geeft foutcode P0670 regelunit gloeibougieaansturing onjuiste werking. Is dit een sensor of de regelunit? Auto loopt normaal en start ook goed.

Dick Wijngaard.

Dick Wijngaard

Geplaatst door Dick Wijngaard (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

janneman 1968 (0) PRO, 16 jaar geleden

als er bij renault uitgelezen wordt en er staat regelunit een storing in heb ik alleen nog maar mee gemaakt dat er gloeibougie,s defect zijn ik contoleerd ze snel met een stroomdraad op de plus van de accu en dan de aansluiting los nemen van de gloeibougie en dan aanstrijken als hij vonkt is hij goed vonkt hij niet dan is hij defect
jan van brink

berendonck (0) PRO, 16 jaar geleden

Alweer een nieuwe paus?

Doet hij dat warm ook?

Dick Wijngaard (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoi Harry,

Rookt ook bij warme motor, vooral als je even een beetje gas geeft, stationair valt het wel mee. Klant brengt vanavond de auto, morgen maar weer verder kijken.

Dick

marcel7031 (0) PRO, 16 jaar geleden

Straks is het een koppakking. Timing ok?
succes

Dick Wijngaard (0) PRO, 16 jaar geleden

klant heeft de auto gebracht, de rook die uit de uitlaat komt is meer blauwgrijs dan wit, oliepeil onder minimum, koelvloeistof niveau is goed,ik vermoed dat het de turbo is. Komt di vaker voor?

Dick

marcel7031 (0) PRO, 16 jaar geleden

ja hoor.

Dick Wijngaard (0) PRO, 16 jaar geleden

probleem opgelost, was de EGR klep die open bleef staan door koolafzetting. Inlaatbuis zat ook voor de helft dichtgekoold.

Dick

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.