Renault Laguna: Ventilator werkt niet

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Ik heb een Renault Laguna 1.8 RT Alize. Paar weken geleden deed de ventilator het niet meer en gaf service aan op het display. Veel gegoogled en las overal dat de kachelmotor waarschijnlijk stuk is. Zelf onder de motorkap paar plaatjes losgeschroefd en gekeken of er iets in de ventilator zat maar blokkeerde niets. Dan wat geduwd bij de passagiersstoel onderaan waar je voeten zitten. En toen opeens werkte die weer.

Week later stond de airco aan en viel die weer uit. Nu vermoed ik dat dit een stekkertje of iets dergelijks is maar weet het niet zeker.

Heeft iemand een idee of hoe ik daar bij kan komen? Vind het zonde om naar de garage te gaan als ik het eventueel zelf kan.

Ter info, auto heeft airco en ACC. Heeft geen knoppen die je rond draait maar van die indrukknoppen.

Alvast bedankt als iemand me kan helpen!

Ronald

[url=http://img146.imageshack.us/i/0612200800...][img]http://img146.imageshack.us/img146/8623/...[/img][/url]

mrronald

Geplaatst door mrronald (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mrronald (0), 14 jaar geleden

Opgelost, dat stof losgemaakt en bleken 2 draadjes gesmolten te zijn, deze van elkaar afgehaald en nu doet deze het weer!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.