Renault Laguna: verbrande plastic lucht

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 16V

vanavond kwam er opeens een verbrande plastic lucht de auto binnen, en de verwarmings ventilator draaide meteen ook niet meer. climat control op off gezet en na 2 min weer aan blower ging weer draaien maar viel na 10 sec alweer uit. wat kan dit zijn ?? verbrande bekabeling ??
wel viel me de laatste weken op dat de blower een zwaarder geluid maakte, wanneer je stil staat en het motortje mooi rond de 900 toeren draaid hoorde je het vooral wanneer de climat op temp was en de blower langzamer ging draaien nam dat geluid ook af.

D.Alk

Geplaatst door D.Alk (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Richard_H (0), 14 jaar geleden

Bij deze auto's het nog wel eens voor dat de kachelweerstand, of de kachelmotor verbrand. Deze dus even demonteren en even controleren.

D.Alk (0), 14 jaar geleden

even een update
vannochtend van me werk naar huis gereden 80 KM en de kachel deed het weer wel was dat zware geluid nog aanwezig, en het lijkt wel als of er een lager? kapot is ook wanneer de auto stationer draait trilt de auto (door de kachel) een beetje

Safrane10698 (0), 14 jaar geleden

Er kan ook iets in de korf (de ventilator is een soort korf) gevallen zijn, dit draait nu mee met de ventilator, kan heel je dashboard laten trillen.

D.Alk (0), 14 jaar geleden

kan ik daar makelijk bij komen?

Safrane10698 (0), 14 jaar geleden

Zit bij de voeten van de bijrijder. Even kap los maken boven voet gedeelte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.