Renault Mégane Grand Tour 2006: Vergrendeling

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600

Hallo, als ik de auto afsluit met de deurvergrendeling, en zit binnen, dan gaat constant de vergrendeling aan en uit. Zie het aan de alarmverlichting. Denk zelf aan een massastoring, maar weet iemand waar ik he beste kan zoeken. Alvast bedankt

bruig1

Geplaatst door bruig1 , lid sinds 11 jaar geleden

1 Reactie

Beste antwoord, geplaatst door Problemcar Hulplijn PRO, 1 maand geleden

Kan verschillende oorzaken hebben. Meestal een slot dat niet meer goed is, maar kan ook een breuk in de bekabeling zijn. Dat is heel lastig te onderzoeken. Misschien kun je 1 voor 1 een portier opendoen en met een schroevendraaier het slot vergrendelen. Kijken of daar iets mee verandert. De bekabeling van de achterklep is het meest verdacht,maar ook het slot van de bestuurdersportier.

Andere onderzoekmethode is wat ingewikkelder want dan moet je 1 voor 1 de stekker losgooien van de portieren en daarvoor de bekleding eraf halen.

    Hallo, ik heb de bekabeling van de achterklep bekeken, en die had wel een breuk. Verholpen , maar de oude storing is er nog steeds. Als ik het slot van een deur vergrendel, en hem dicht doet, krijg ik hem van binnenuit wel weer open dan. - bruig1, 1 maand geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane Grand Tour of stel zelf een nieuwe vraag.