Renault Laguna: verkeerd geschakeld

Bouwjaar: 1997, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8i

Hoi mensen,

deze week heb ik mijn laguna bij het afremmen voor een bocht en weer wegrijden per ongeluk niet in zijn 1 maar in zn 3 gezet. De auto maakte een vreemd geluid en ik ben meteen gestopt en heb goed geschakeld. De auto kon gewoon verder rijden.

Nu heb ik het volgende probleem: wanneer de auto stationair loopt rolt hij vooruit en maakt ong 2000 toeren. Wanneer hij in zn 1 staat hoef je niks te doen om toch met ong 30 p/u vooruit te komen. Wanneer je je sleutel omdraaid om de motor af te zetten blijft de motor nog kort doordraaien en valt vervolens gewoon af. Heel vreemd.

Wie kan mij vertellen wat voor probleem ik heb? Het zal ongetwijfelt te maken hebben met het verkeerd schakelen, maar ik snap er niks van. Alvast bedankt

Wouter

boer95

Geplaatst door boer95 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kawaZ750 (0) PRO, 17 jaar geleden

je hebt waarschijnlijk een backfire gehad, waardoor er een dopje van je inlaatspruitstuk is gesprongen. waarschijnlijk hebben ze bij de dealer nog wel zon dopje op voorraad.

sjaak r (0) PRO, 17 jaar geleden

Denk dat kawa gelijk heeft.

boer95 (0), 17 jaar geleden

ok, bedankt...ga ik dan zo snel mogelijk even laten controleren. is zo'n dopje eigenlijk duur of valt deze reparatie wel mee?

kawaZ750 (0) PRO, 17 jaar geleden

hmm, als het dit doppie is, dan ben je met een paar eurotjes klaar.

sjaak r (0) PRO, 17 jaar geleden

kan ook altijd nog stukje slang op en die zelf afdichten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.