Renault safrane RXE V6i: verlichting / claxon

Bouwjaar: 1993

Ik heb een R Safrane RXE V6i uit 93, een geweldige auto, maar een probleem met de verlichting en claxon. Ik heb alleen stadslicht en grootlicht, richting aanwijzers en binnenverlichting. Vreemd genoeg doen alle mistlampen voor en dimlichten het niet meer. Ook de claxon is defect, heeft iemand enig idee of deze zaken op één of andere manier gelinkt zitten? ik weet dat ze op verschillende zekeringen zitten dus dat zou wel heeeeeel toevallig zijn.

Hardhead

Geplaatst door Hardhead (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Safrane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

Zou even naar de kabelboom kijken die voor loopt naar je lichten en claxon zit op 1 kabelboom kan zijn dat die stuk is of staat water in loopt bij de bumper.succes

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Waarschijnlijk is je lichtschakelaar inwendig gesmolten. Dat gebeurt vaker bij die dingen, dan komt er te veel spanning op te staan. Waarschijnlijk ligt dat aan een of ander relais, ik weet niet welke. Mijn schoonpa heeft dat ook al vaker gehad, lichtschakelaar vervangen helpt tijdelijk en dan heb je weer hetzelfde probleem, dus dat is eigenlijk geen oplossing.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Safrane of stel zelf een nieuwe vraag.