Renault Kangoo: versnelingsbak geblokkeerd

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

goeden dag de versnellingsbak van mijn kangoo is geblokkeerd in de 5 dit nadat de auto in een sloot is beland het schakelmechanisme is niet ontzet of verbogen de auto is alleen met ingetrapte koppeling te verplaatsen en de versnellingspook is alleen van de vrij naar de 5 te bewegen maar de bak blijft geblokkeerd bedankt voor uw reactie

lalue

Geplaatst door lalue (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (20) PRO, 14 jaar geleden

dan zal de bak uitelkaar moeten.

groetjes jan.

elfried (0), 14 jaar geleden

wil je geen valse hoop geven ,maar het kan ook zijn dat het een kleinigheidje is die met een soort haak kan opgelost worden.Een vernellingsbakspecialist weet je dit zeker te vertellen.

braintjuh (0) PRO, 14 jaar geleden

als je zelf een beetje verstand er van heb kan je de deksel van je 5de versnelling eraf halen om te kijken of je er wat aan kan zien of alleen je olie aftappen om te kijken of je gruis of metaal deeltje in je olie ziet, zo ja, kan je beter voor een ruil/sloopbak gaan, als je hier geen kaas/verstand van heb, zou ik er mee naar de dealer, of versnellingsbak expert gaan.

succes

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

hier zal wel geen gruis of metaaldeeltjes uitkomen hij heeft toch niet gereden,is kapot gegaan na ongeval,als jij je stangenstelsel of kabels (weet niet bij deze auto)losgooid van de bak kun je dan je bak niet schakelen met de hand of tang,misschien zit het toch in je bediening

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

en als je de auto achteruit duwt springt ie dan niet los misschien

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.