Renault Twingo: versnellingsbak Renault twingo

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1,5 fap dci

Is deze versnellingsbak uitgerust met een toplager t.b.v de priseas?Dit ivm een gierend geluid als je het kopp.pedaal laat opkomen. Auto heeft 38.000 Km gelopen.Graag reacties. Met vr gr, J Hidskes

janhidskes

Geplaatst door janhidskes (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Heino4267 (225), 10 jaar geleden

Is het gierend geluid zolang je druk uitoefent op het koppelingspedaal? Dus pedaal los = geen gegier en pedaal ingetrapt is wel gegier?

janhidskes (0), 10 jaar geleden

Het geluid openbaart zich als je het kopp.pedaal laat op komen ;alleen in de eerste versnelling.Pedaal ingedrukt cq. los hoor ik niks.Vroeger had ik zo'n zelfde geluid wel eens bij die C- kadettjes en dan wist je dat je toplager (wat in het vliegwiel zat) defekt was. In mei 2014 loopt de extra ingekochte garantie af en voor die tijd wil ik het verholpen hebben .De dealer spuit het koppelingsmechaniek in want "dat zou droog staan".Voorts zijn ze niet erg welwillend om een tekening van de versnellingsbak te laten zien om e.e.a aan mij te verklaren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.