Renault Trafic: versnellingsbak trafic

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

Vorige week kreegen we van onze garage te horen dat de versnellingsbak van onze trafic defect was.Een ruilbak kost met inbouwen ruim 3000 euro.Moet je weten dat deze trafic willeswaar 7 jaar oud is maar heeft pas 157.000 km gereden.En dat voor een bedrijfsauto die wij als familie auto gebruiken.Het enigste dat deze wagen moet doen is 2 maal per jaar een caravan trekken.
We waren erg tevreden met deze auto maar ik hoef nooit meer een renault."Want omdat de auto al aan zijn 8e levensjaar begint valt u buiten de coulantie regeling" is het vermoeiende antwoord van renault.
Persoonlijk vind ik het een slecht produkt dat een zuto nu al stuk is.
Om kort te gaan; we moeten een nieuwe versnellingbak laten monteren.En dat kost een slordige 3000 euro.Onze trafic is van 2003 en heeft 157.000 km gelopen.Dat klinkt misschien veel.Maar dit zou een nieuw ontworpen bedrijfswagen zijn.En dus kochten wij een splinter nieuwe.Alleen wij gebruiken hem als familie auto.En dus hoeft deze wagen geen zware arbeid te verrichten behalve 2 maal per jaar een caravan te trekken." Maar omdat de auto het 8e levensjaar ingaat valt u buiten de coulantie regeling" is het vermoeiende antwoord van renault.
Waren we eerst erg tevreden met de auto en renault is ons dit toch wel vergaan.In onze ogen is dit een wan prestatie.Je mag toch verwachten dat dit pas over jaren gebeurt.
Voor ons is enault in ieder geval door het franse ijs gezakt.Nooit meer.

houtfreak

Geplaatst door houtfreak (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Waarvan akte.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.