Renault MASTER 2.8T L1 H1 2.2 DCI: verstuiver lekt , bevestingbeugel gebroken.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: G9T C7, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 66

graag het aanhaalmoment voor verstuivers dacht zelf 20nm weet niet zeker , bij voorbaat bedankt.

jenge

Geplaatst door jenge (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Master? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

bieuwke (0) PRO, 7 jaar geleden

Ik neem aan dat je bedoelt hoe sterk de bevestigingsmoer moet worden aangedraaid.6nm en dan 360 graden plus of min 30 graden.Wel eerst zitten reinigen en frezen en nieuwe ring monteren.Succes.

jenge (0) PRO, 7 jaar geleden

De verstuiver zit met twee bouten vast op de kop , daar wil ik het aanhaalmoment van weten . Ik denk dat je de verstuiver zelf bedoelt , maar het gaat om de bevestigingbeugel of ik lees het verkeerd sorry

bieuwke (0) PRO, 7 jaar geleden

Dit staat er in mijn reparatiesite,en is in het engels dus i.p.v. moer zou het bout kunnen zijn,maar verder kloppen de gegevens.Succes!

jenge (0) PRO, 7 jaar geleden

dank voor de infomatie laat nog weten of het gelukt is.

jenge (0) PRO, 7 jaar geleden

Het is gelukt met een beugel van een Volvo , renault leverd geen losse beugel maar compleet verstuiver . kosten + 600,00 . losse beugel Volvo 9,50 ,moet alleen even aanpassen, maar is gelukt . Bedankt klus geklaart.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Master of stel zelf een nieuwe vraag.