Renault Trafic 2005: Verstuivers

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 60

Ik heb Renault Trafic uit 2005. km stand 250.000. De auto 4 maanden geleden gekocht en zo wel binnen als buiten netjes. Reed ook ontzettend goed. Sinds week mist hij toeren/kracht en slaat af bij remmen voor stoplicht. Start daarna wel weer direct. Bij garage geweest die vertelden dat het motor management systeem geen foutmelding aangaf. Monteur die ik vrij lang ken en waar ik goede ervaringen mee heb liet mij weten: verstuiver(s) waarschijnlijk stuk. Eén of meer. Advies was allemaal demonteren en testen. Waar ik wel voor ben. Zijn verhaal was alleen: kunnen vrij vast zitten en vraag is of je ze er heel uit krijgt... Ik denk er eigenlijk over om ze alle vier maar te laten vervangen, maar wat kost dit en is probleem daar mee opgelost?

charesmoes@live.nl

Geplaatst door charesmoes@live.nl , lid sinds 2 weken geleden

1 Reactie

oldford PRO, 2 weken geleden

Heb je de auto van een particulier gekocht of bij een bedrijf?
In het laatste geval heb je recht op "wettelijke" garantie en kostenlose reparatie door de verkoper.
Zie: https://mijn.bovag.nl/dossiers/non-confo...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.