Renault Trafic 2011: stand 4 airco

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: G9U B6, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 107

Een vraagje,
Als ik de airco aan heb staan kan ik de aanjager netjes regelen in de standen 1 t/m 3. Schakel ik door naar stand 4 dan gaat de airco UIT en komt de gewone lucht van buiten naar binnen.
Wat kan hier het probleem van zijn??
Alvast dank voor het meedenken.

Aeilko

Geplaatst door Aeilko (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1355) PRO, 1 jaar geleden

Is dit altijd zo geweest of zo ineens ontstaan , er zijn auto s / merken die dit ook hebben of dat de airco automatisch aan gaat als je de voorruit ontwapening aan zet .
Zou dus zo maar eens normaal kunnen zijn , stand 4 is ook een stand waarbij de airco niet op zijn max werkt , de lucht gaat zo snel door de verdamper dat er onvoldoende uitwisseling van warm en kou plaats vind.

Aeilko (0), 1 jaar geleden

Beste Kaleido, hartelijke dank voor je reactie.
Zolang wij deze auto hebben heeft de airco ook altijd op stand 4 gewerkt en is dit eigenlijk iets van de laatste tijd dat het niet meer werkt. Op stand 4 was de lucht dan ook vreselijk koud hi.
mvg, Aeilko

kaleido 1 (1355) PRO, 1 jaar geleden

Dan wordt het meten , of de schakelaar of de voorschakelweerstand als verdachte.

Aeilko (0), 1 jaar geleden

Ok, dank voor je antwoord.
mvg, Aeilko

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.