Renault Trafic 2011: stand 4 airco

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: G9U B6, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 107

Een vraagje,
Als ik de airco aan heb staan kan ik de aanjager netjes regelen in de standen 1 t/m 3. Schakel ik door naar stand 4 dan gaat de airco UIT en komt de gewone lucht van buiten naar binnen.
Wat kan hier het probleem van zijn??
Alvast dank voor het meedenken.

Aeilko

Geplaatst door Aeilko , lid sinds 5 maanden geleden

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Is dit altijd zo geweest of zo ineens ontstaan , er zijn auto s / merken die dit ook hebben of dat de airco automatisch aan gaat als je de voorruit ontwapening aan zet .
Zou dus zo maar eens normaal kunnen zijn , stand 4 is ook een stand waarbij de airco niet op zijn max werkt , de lucht gaat zo snel door de verdamper dat er onvoldoende uitwisseling van warm en kou plaats vind.

Aeilko, 5 maanden geleden

Beste Kaleido, hartelijke dank voor je reactie.
Zolang wij deze auto hebben heeft de airco ook altijd op stand 4 gewerkt en is dit eigenlijk iets van de laatste tijd dat het niet meer werkt. Op stand 4 was de lucht dan ook vreselijk koud hi.
mvg, Aeilko

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Dan wordt het meten , of de schakelaar of de voorschakelweerstand als verdachte.

Aeilko, 5 maanden geleden

Ok, dank voor je antwoord.
mvg, Aeilko

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.