Renault Trafic 2008: Slechte start bij hoge buiten temperatuur

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2, Vermogen (kw): 90

Hoi vraagje mijn bus rijd perfect maar sinds twee dagen is de koude start dus de eerste start slaat die af na paar seconden het starten er na duurt enige tijd en meerdere keren proberen slaat die weer aan dit doet die nu met extreem hoge buiten temperatuuren van 40 Gr +
Of het hier aan ligt geen iedee
Na het eenmaal aanpakken rijd die weer als ervoor perfect ook het starten aan einde van de dag weer het is alleen in de ochtend de eerste start wie o wie kan me hier een antwoord op geven mvg Richard

Richardpit

Geplaatst door Richardpit , lid sinds 4 dagen geleden

1 Reactie

harry4203 PRO, 4 dagen geleden

Het lijkt erop dat de brandstof wegzakt door een lichte lekkage ergens. eerst eens visueel alle aansluiting contr, eventueel brandstoffilter vervangen voor de zekerheid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.