Renault Laguna: verwarming werkt niet (goed).

Bouwjaar: 1996

De climatecontrol geeft niet de warmte die gevraagd wordt. Als ik deze op 25 graden zet, geeft ze bijna geen warmte. Is het een mankement aan de thermostaat of zit er ergens een verstopping. De thermostaat op het daschboard werkt wel. De aanjager is ook goed.

s.branbergen

Geplaatst door s.branbergen (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

cmja (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoi Siebe. Waarschijnlijk de kachel radiateur verstop. Als je kijkt in de motorruimte gaan 2 slangen het schutbord door die moeten alle twee even warm zijn zo niet zit hij verstopt. Je kunt dan de slangen loshalen en doorspoelen met een hoge druk slang. Succes. Gr Clem Janssens

Snoof (0), 19 jaar geleden

Hallo als de radiateur echt verstopt zit kun je hem wel doorspoelen maar het enige wat echt helpt is de radiateur vervangen. Doorspoelen gaat wel alleen je spoelt de verstopping niet eruit, tenzij je een agressief goedje gaat gebruiken. Succes ermee

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.