Renault Laguna: cd-wisselaar mp3

Bouwjaar: 2005

Hallo,

Ik heb net een week geleden een nieuwe Laguna (1.9dti tech road)afgehaald bij de garage. Hierin is standaard een navigatie systeem ingebouwd waarbij het display in het dashboard zit. (Geen extra kleurenscherm dus)

Nu kom ik erachter dat luisteren naar Cd's wel eens lastig is omdat de navigatie CD in dezelfde radio/CD speler geplaatst dient te worden.

Dus een cd-wissselaar is de oplossing en uiteraard ook MP3 in de cd-wisselaar.

Wie kan mij vertellen welke merken cd-wisselaars compatible zijn met de radio/CD / carminat speler welke standaard in de auto wordt meegeleverd en hoe de bediening van deze wisselaar dan gebeurt?

Alvast bedankt voor de reacties :-)

ronaldvd

Geplaatst door ronaldvd (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Megane20 (0), 18 jaar geleden

Als je het een Carnimat systeem betreft dan heeft de dealer twee opties:1:6-CD wisselaar in het dashboard(is er een extra inbouwplaats onder de radio zoals bij de Megane?)2:Wisselaar onder stoel of in de bagageruimte.Deze opties zijn nogal duur in vergelijking met wat de inbouwcenters te bieden hebben.
Het systeem dat jij hebt is van Becker;Misschien staat er iets op hun site.Succes!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.