Renault Megane: verwijder batterij kaartlezer

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4 16V

Deze auto geeft steeds aan batterij kaartelezer vervangen in de display; 3 nieuwe batterijen geprobeerd, geen foutcodes in comfort gevonden, als je een tijdje wacht of gaat rijden dan pas gaat het in het display staan. Kan het de 2e batterij die oplaadbaar is zijn in de kaart of weet iemand iets anders?

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen PRO , lid sinds 19 jaar geleden

8 Reacties

marcel7031 PRO, 11 jaar geleden

Reservekaart al geprobeerd?
Zonder batterijen doet de auto het ook hoor. als het goed is

renault-monteur PRO, 11 jaar geleden

kaart is geen kaartlezer...

jjbalmszonen PRO, 11 jaar geleden

reservekaart geeft geen probleem, Marcel,auto loopt verder goed, maar een topic zegt dat er 2 batterijen in zitten, een verwisselbaar en de andere oplaadbaar, weet je hoe dat zit? aan de vlg antwoordgever heb ik niet veel, misschien kan die wat duidelijker zijn

renault-monteur PRO, 11 jaar geleden

je kunt de auto ook uit laten lezen....
o ja en je typde batterij kaartlezer....

jjbalmszonen PRO, 11 jaar geleden

hr Jeroen, lezen, er zitten geen foutcodes in comfort, dus hij is uitgelezen, liever geen antwoord als deze onzin

bunky PRO, 11 jaar geleden

kaart kan geladen worden door deze in de lezer te doen tijdens rijden, 2 dagen ongeveer.. als dit niet helpt kan dealer een commando geven met diagnose tester om de kaart te gaan laden.. inderdaad 2 batterijen in, eentje is wisselbaar en de andere zit IN de kaart en is een soort accumulatortje dat 'draadloos' geladen word dmv de kaartlezer. hoop dat je het hiermee kunt oplossen!!

jjbalmszonen PRO, 11 jaar geleden

probleem gevonden, bij de bevriende dealer op de testkast, gaf aan batterij zwak, moet een nieuwe kaart in, dank voor het meedenken.

renault-monteur PRO, 11 jaar geleden

ik zei toch utlezen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.