Renault Twingo: vouwdak lekkage

Bouwjaar: 2006

Hallo, ik ben nieuw op dit forum. Ik ben van plan om een twingo aan te schaffen met een vouwdak. nu is mijn vraag of hier veelproblemen mee zijn zoals lekkages, slecht open en dicht gaan enz enz.

daarnaast hoorde ik via via dat zo'n vouwdak altijd naderhand werd ingebouwd? klopt dit? en is het evt. raadzaam om een reguliere twingo te kopen om vervolgens zelf een nieuw dak erin te laten zetten? immitatie of origineel.

Verder vroeg ik mij af of er geen mogelijkehid is om te zoeken naar bepaalde onderwerpen op dit forum. ik kon namelijk geen zoekscherm vinden.

Hopelijk kan iemand mij hier meer info over geven.

Mvg,
Eddy

Eddy55

Geplaatst door Eddy55 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

bvan h (0), 18 jaar geleden

hoi reactie op je vraag.
orgineel vouwdak zijn weinig probelemen mee later inbouw moet je om de zoveel tijd het afdicht rubber van het dak vaker schoonmaken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.