Renault Laguna 2007: Wagen start soms wel soms niet.

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Motorcode: M4R C7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Het volgende probleem doet zich voor bij mijn laguna 2007. Dat hij soms niet start , hij komt dan netniet op het punt van starten, hier door is de wagen al afgesleept naar de garage.
Bij de garage hebben ze het uitgelezen , maar kwamen geen problemen tegen ook hebben ze gereden en wel 10x kunnen starten kosten €75 .
Wagen opgehaald bij garage en zelf gereden , ik was wat huiverig qua motor uitzetten, dus even stationair laten draaien toen was al mijn verlichting uit behalve rechter koplamp (linker koplamp deed het nog , en achterverlichting was ook uit) na wat rommelen qua verlichting terwijl auto nu wel uit stond weer aangezet (gelukkig) en alles brande weer als normaal voor/achter. Na het werk starten wagen weer direct , auto starten ook direct naar huis gereden. Na uurtje wilde ik nog even weg , ik start de wagen , deze ging in 1x aan , zette de versnelling even in zijn vrij want wilde achterlichten even checken of ze het deden viel de motor uit en kreeg de wagen ook niet meer aan de praat , na paar uur weer geprobeerd en start weer . Wat voor mankement zou dit kunnen zijn aangezien garage niks kan vinden qua uitlezen . Want vind het zonde om nogmaals €75 neer te leggen.

Richard77

Geplaatst door Richard77 , lid sinds 1 maand geleden

3 Reacties

bert klein PRO, 1 maand geleden

Sleutelkaart : kaartlezer of sleutelkaart slechte verbinding communicatie
normale sleutel : kontactsleutel / contactblokje contactslot

Richard77, 1 maand geleden

Hier 2 sleutelkaarten , start knop schijnt op bij starten. De wagen is net weer naar de garage gebracht , want ik heb er geen verstand van. Hoop iedergeval dat het snel te verhelpen is , want je word al zenuwachtig bij de idee van start die wel of niet . Is zoiets ook te lezen bij het uitlezen van de wagen.. zodat ze het probleem kunnen vinden.

Heino4267, 1 maand geleden

Leg eens een startkabel in je auto en als het probleem weer optreedt verbind je met de twee klemmen van de zwarte startkabel een blank stuk motorblok met de minpool van de accu. Als dat het probleem dan oplost, maakt de dikke massakabel tussen motorblok en carrosserie ergens geen goed contact meer. Dat is dan geen dure reparatie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.