Renault Laguna 2003: wat het kost voor nieuwe kopelling voor een renault laguna 1.9 d

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 dci

weet iemand wat het kost om een nieuwe koppeling voor een renault laguna 1.9 dci te laten zetten ik wil niet naar een officieele garage toe want die berekent de hoofdprijs

kraay1

Geplaatst door kraay1 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

CARS&MOTORS (0) PRO, 14 jaar geleden

even wat garages bellen
of opde site www.mijngarage.nl
hier zal je geen antwoord op je vraag krijgen

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Regelmatig wordt er op de site een vraag gesteld met betrekking tot prijsindicaties voor reparaties en/of vervangingen aan auto's.
Aangezien deze site is opgezet om TECHNISCHE (!) vragen te stellen en zo mogelijk ook op te lossen en niet als een begrotingssite, kunnen die topics worden gesloten, verwijderd en/of worden aangepast.
Er zijn voldoende andere mogelijkheden waar geïnformeerd kan worden wat bepaalde werkzaamheden en/of onderdelen kosten.

kraay1 (0), 12 jaar geleden

nu ik rij nog steeds met de niet verneuwde kopl gisteren terug uit spanje heen met de caravan ook geen probleem
dus hij rijd nog steeds oke

Heino4267 (205), 12 jaar geleden

Dat kan! Op die koppeling zit een automatischverstelmechanisme. Als hij nét voor zo'n verstelling zit, is de aandrukkracht minder en zal de koppeling slippen onder belasting. Als je in die periode normaal/rustig rijdt, loopt de koppeling geen schade op. een tijdje later verstelt de koppeling zich automatisch en heb je nergens last meer van.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.