Renault KANGOO 1.4 AUT: Water verlies

Ik heb een Kangoo 1.4 automaat bouwjaar 2002, sinds enkele maanden heb ik water verlies, ik heb alles gecontroleerd uiterlijk maar vind totaal niets, ook heb ik geen water bij de olie.
Maar als ik hem smorgens start dan dan draaid hij even op 2 a 3 cilinders, na enkele km draaid hij terug op 4 cil, zou het de koppakking kunnen zijn, waar vind ik meer informtie
om koppakking te vervangen en waar moet ik op letten.

Heel graag uw hulp

giljom

Geplaatst door giljom (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Theo Sparenburg (0), 5 jaar geleden

Zo zomaar kunnen. Lijkt me toch beter om eerst even te laten controleren of de koppakking defect is voordat je de boel voor niets gaat loshalen. Snuffeltest, onder druk zetten en/of drukverliestest.



vr.gr. Theo

giljom (0), 5 jaar geleden

Ik heb het nogmaals grondig gecontroleerd en er was een water lek op de 4 de cilinder, ik heb de koppakking vervangen en alles is weer ok, nogmaals dank voor uw hulp.

giljom (0), 5 jaar geleden

Alles is opgelost, koppakking was stuk, lek op 4de cilinder

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.