Renault Laguna: Waterlekkage Laguna GT 2003 met schuifdak

Bouwjaar: 2003, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0 16 V aut

Mijn fijne Laguna lekt water door de regen.

Als de auto stil gestaan heeft en ik ga een bocht scherp door, hoor je het water lopen onder het dashboard en komt het water er aan de rechterkant tegen de deur uitlopen.
De voetenbak aan linkerzijde, is nagenoeg continu nat.

De afvoerslangetejs van het schuifdak lijken open.
De parvan (hoe schrijf je dat) heb ik gedemonteerd en alles eronder schoon gemaakt, de flapjes in de zijschermen zijn open en toegankelijk voor waterafvoer.

Is dit euvel bekend? En wat is er aan te doen? Ik zou graag mijn Laguna weer droog krijgen en nog lang van geniten (ondanks de kleine troubeltjes dan)

Heeft iemand enig idee?

initiale2003

Geplaatst door initiale2003 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan1958 (0), 15 jaar geleden

luuk
is er misschien een nieuw voorruit in gezet ??
bij mij was het ruit niet goed gelijmd waardoor waterlekkage. (is overigens wel opgelost door ruiten leverancier)

initiale2003 (0), 15 jaar geleden

[quote=jan1958]luuk
is er misschien een nieuw voorruit in gezet ??
bij mij was het ruit niet goed gelijmd waardoor waterlekkage. (is overigens wel opgelost door ruiten leverancier)[/quote]
Beste Ruud, Inderdaad is er een andere vooruit geplaatst. Heb inmiddesl afspraak gemaakt bij de ruitenleverancier. Nog even afwachten. dank voor je bericht!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.