Renault Clio: wateroverlast

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4 16v

Hallo allemaal,

Ik heb een probleem met mijn clio uit 98, welke ik met jullie wil delen in de hoop dat jullie een tip of oplossing voor mij hebben.

Als ik mijn auto in de wasstraat zet of het heeft ff goed geregend heb ik aan de bijrijderskant veel last van water. Ik heb het idee dat het water vanachter het dashbord (handschoenenkastje) komt, want als ik onder de handschoenenkastje voel (waar de bijrijder met zijn voeten zit) voel ik veel vocht. Het water blijft aan de bijrijderskant en loopr door tot de achterkant.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met dit probleem.

Mvg

Aliriza

aliriza79

Geplaatst door aliriza79 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Ali neem het rooster weg bij het voorraam en kijk waarom er water blijft staan in die vergaarbak. Jaarlijks, het hangt er ook vanaf of de wagen onder bomen staat, die ruimte legen . Moet bij de jaarlijkse beurt verplicht worden gesteld. Groeten.

Erik2804 (0), 13 jaar geleden

Ja, en neem ook het binnenspatscherm van de voorwielen even los aan de achterzijde (dus aan de kant van het schutbord). Het water van de voorruit loopt via een kanaal langs de A-stijl naar beneden. Als dit dicht zit met zand en bladresten dan krijg je uiteindelijk water in je auto.

aliriza79 (0), 13 jaar geleden

ok thanks voor jullie reacties,
ga binnenkort ff aan de slag

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.