Renault Laguna: Welk onderdeel kan dit zijn

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Bij het vervangen van de mistlamp kwam er een onderdeel(zie ook foto-link) te voorschijn waarvan ik niet weet wat het is, maar het lijkt op een radardetector?


Tijdens het vervangen van de mistlamp heb ik ook de stekker van de claxon los gehad en die doet het nu niet meer, het onderdeel heeft hier toevallig niets mee te maken?


[url=http://imageshack.us/photo/my-images/708/imag0233t.jpg/" target="_blank" rel="nofollow">http://imageshack.us/photo/my-images/708...][img]http://img708.imageshack.us/img708/160/i...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

B.Briegoos

Geplaatst door B.Briegoos (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

theopeters (0) PRO, 12 jaar geleden

hallo,

dit is inderdaad een onderdeel van een radardetector, is van een stinger of een vector, heeft helemaal niks met de claxon te maken.

groet theo

P. Kelder (0) PRO, 12 jaar geleden

Dit betreft inderdaad een onderdeel van een stinger, type ventura.

Gr. paul

B.Briegoos (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor de reacties, kan ik die gewoon weg laten.

Gr. Barry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.