Renault Laguna: wie o wie kan mij helpen

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3,0

hallo, ik heb me een leder interieur gekocht voor in mijn laguna, het is electrisch verstelbaar nu is mijn probleem dat ik nergens een aansluit schema kan krijgen. heeft iemand een idee hoe ik daar aan kan komen of iemand ervaring hiermee???

mvg kim.

kim a

Geplaatst door kim a (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

13 Reacties

MrRiP (0) PRO, 17 jaar geleden

vraag de dealer bij jou in de buurt

kim a (0), 17 jaar geleden

ja dat was het eerste wat ik had geprobeerd maar die deden net of ze daar niet aan konden komen

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

renault nederland mailen

320 (0), 17 jaar geleden

wat voor uitvoering heb je? Bij sommige auto's ligt er al bedrading voor achteraf in te bouwen accesoires. Weet niet of dit bij Renault ook zo is.

kim a (0), 17 jaar geleden

c&m bedankt voor je reactie.

kim a (0), 17 jaar geleden

320 ik heb renault laguna 3.0 v6 uit 94 maar de beddrading ligt er niet daar had ik ook al op gehoopt maar helaas.

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

ga op de sloop kijken
er zijn in renault gespecialiseerde slopers en kijk naar een kabelboom
die kan je als t goed is zo op alles aansluiten
vraag wel of er verschil in de zekering kast zit en neem deze er dan bij
of ga zelf bedrading maken/aansluiten
mvg jerry

sjaak10918 (0) PRO, 17 jaar geleden

wat heb je nodig om de stoel te verstellen ? Lijkt me dat je niet meer nodig hebt dan een geschakelde + (van voldoende draaddiameter + zekering) en een goede massa. Ik ga er dan van uit dat de schakelaars in de stoel zitten. Zo niet, wordt het iets lastiger. Sjaak

kim a (0), 17 jaar geleden

c+m bedankt voor je reactie maar ik woon in limburg richting maatsricht kort bij heerlen en de dichts bijzijnde renault sloop is ongeveer 1 tot anderhalf uur rijden dit is dus eigenlijk mijn laatste optie maar bedankt ik denk dat ik het maar eens in de buurt ga proberen.

kim a (0), 17 jaar geleden

sjaak bedankt voor je reactie dat dacht ik ook een plus en een massa en hij zou het moeten doen maar de stoelen zijjn met geheugen,verwarming en airbag ze komen uit een 99er laguna. ik heb al van alles gemeten maar kom er niet uit ik heb een dikke gele,rood groene en zwart groene draad de rest is zeer dun
dus lijkt mij de de gele en rood groene plus te zijn en de zwart groene massa. snap er niks van ik krijg langsaam het idee dat er iets mis is met de printplaat die onder de stoel zit. de bij rijders stoel zitten 2 gele en 1 zwarte plus en massa er op en hij doet het.

CARS&MOTORS (0) PRO, 17 jaar geleden

de meesten sturen de spullendie je besteld perpost op
kost gemiddeld €15 tot 25
hoef je geen meter voor te rijden
mvg jerry

kim a (0), 17 jaar geleden

dat is inderdaad waar. ik heb het vermoeden dat er iets aan de printplaat is dus die moet ik dan maar eerst ff laten nakijken bedankt voor je reacties

mikeys (0), 17 jaar geleden

Of kijk ff op www.laguna-tuning.nl/forum daar rijden er ook een aantal rond met een 3 liter misschien dat die je verder kunnen helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.