Renault Clio: Witte rook uit uitlaat bij optrekken

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Hallo,
Sinds 3 dagen merk ik op dat af en toe als ik optrek naar 120 er echt een dikke pluim witte rook uit mijn uitlaat komt... als ik constant rij heb ik nergens last van. Vreemde is dat dit mij pas opvalt/ het gebeurt na zo'n 40 kilometer (de motor is dus al warm). Krijg de witte rook ook niet constant bij optrekken maar voornamelijk naar de 120 toe. Branden verder geen lampjes of wat dan ook... Iemand enig idee wat het kan zijn? Dacht eerst koppakking maar aangezien hij het niet constant doet (af en toe) vraag ik mij af of dat wel het probleem is.... Ben benieuwd naar de reacties. Gr. Dick

Dick27

Geplaatst door Dick27 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik zou toch het koelvloeistof niveau goed in de gaten houden.
Er gaat geen storingslampje branden?

Dick27 (0), 13 jaar geleden

Ik zal dat vanavond eens controleren idd, adviseerde men mij hier ook al op het werk. Er gaan verder geen lampjes of wat dan ook branden en tempratuur van de motor is ook normaal... het is ook gewoon een dikke pluim van max 5 seconden en dan is het weer over... mochten er nog meer suggesties zijn dan hoor ik het graag. Bedankt alvast iig voor deze reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.