Renault Laguna: xeon verlichting

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG

zijn xeon lampen makelijk te vervangen zo ja hoe

stephan11130

Geplaatst door stephan11130 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

MrRiP (0) PRO, 17 jaar geleden

ja hoor ze zitten gewoon vast met een klemmetje het huisje wat er voor zit kan je er zo afdraaien dan de lamp er uit klikken pas wel op dat ze wel uitstaan ivm hoge stroom aldaar

hellbat (0) PRO, 17 jaar geleden

EN, dat je never het lampglas beetpakt, het zuur op je handen brandt dan in de lamp, wat de levensduur ernstig verkort. En die lampen zijn toch al niet goedkoop.

Groeten Marcel

sgm (0), 17 jaar geleden

Als ze stuk zijn, check dan ook of de aanstuurunit niet stuk is. Bij mij is die unit stuk gegaan en heeft de lamp meegenomen. Na vervangen lamp bleek die heel fel te branden. Dus toen maar oude lamp erin en ook nieuwe unit besteld.
Deze onderdelen zijn bij de dealer heel erg duur, dus zoek een alternatief.

TesT (0) PRO, 17 jaar geleden

Mijn ervaring is dat een nieuwe xenon lamp altijd anders van kleur is, deze kleurt vanzelf weer bij, zodat links en rechts gelijk is.

sgm (0), 17 jaar geleden

Dat bijkleuren gaat niet bepaald snel is mijn ervaring. Er schijnen ook pre-aged (voorverouderde) lampen te koop te zijn.
Maar dat is niet waar ik op doel. Bij mij was de oorspronkelijke lamp kapot gebarsten door de kapotte aanstuurunit. Toen er een nieuwe in kwam, brandde die ook echt veel en veel te fel. Dus toen heb ik de aanstuurunit eerst moeten vervangen voordat ik de lamp kon vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.