Renault Scenic: zijn de motoren van een Megane scenic met motor k7m gelijk

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6e rn 8v k7m

is de motor van een renault megane scenic bj 99(laatste van phase 1) de k7m uitvoering gelijk aan deze Renault Megane 1.6E 1996 hatchback ? Graag spoed wegens een aantal onderdelen die ik moet vervangen!
Het gaat om de volgende onderdelen het uitlaatspruitstuk en de stappenmotor ,in de mijne zit dus een k7m motor 1.6e rn 8v en nu wil ik weten voor ik er heen rijd of die gaan passen of niet! Weet niet welk type motor in de hatch ligt maar het lijkt mij toch wel verdacht veel op een gelijke motor
Hoop dat er even met spoed kan worden gereageerd! Ivm met een gebroken spruitstuk en defecte stappenmotor!staat mijn auto dus stil nu! En deze onderdelen kan ik echt voor een schappelijk prijsje krijgen maar er is wel haast mee geboden!
Ik zie uw reacties graag tegemoet!
Groeten Dennis
http://img30.imageshack.us/img30/571/mot...
http://img30.imageshack.us/img30/8528/me...

DjDwazeD

Geplaatst door DjDwazeD (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 14 jaar geleden

Onderdelen van beide auto's zijn gelijk mits ze beide een handgeschakelde versnellingsbak hebben. Heb je een auto waar een automaatbak achter zit (K7M 703 motor) dan zit er ook nog een EGR leiding op je spruitstuk.

DjDwazeD (0), 14 jaar geleden

Mijn dank is groot,ik ga deze onderdelen gewoon ophalen, ze zijn zo goedkoop dat ik ze zowiezo had opgehaald!
Groeten Dennis

DjDwazeD (0), 14 jaar geleden

Heb voor 80euries een spruitstuk en stappenmotor op de kop getikt,dat is een verademing inplaats van een aanslag op de portomonaie. Als ik zie wat sommigen durven te vragen voor een 2e hand spruitstuk of stappenmotor! En dan via onderdelenvinder laat me niet lachen wat zijn die schrikbarend duur tussen de 125 en 200 euro voor alleen een spruitstuk? pfffffff
Maar ja ik heb het geluk een sloopmegane die net binnen was te hebben gevonden met zelfde motor! ADvies kijk via google naar de auto die je rijd en dan vind je vanzelf een sloopauto waarvan de onderdelen worden verkocht!

MvG Dennis

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.