Rover rover tourer (416 touring): afstand bediening kapot atart onderbreker blijft aan

Bouwjaar: 1995

Hoi heren, kan ik op 1 of andere manier dit systeem uitschakelen of omzijlen zodat ik de auto gewoon weer op slot kan doen met de sleutel zodat het alarm niet meer aan gaat? bij de rover kunnen ze hem nml niet uitlezen daar hebben ze geen software meer voor dit bouwjaar. Wie kan mij helpen dit op te lossen? avast vriendelijk bedankt.
gr ramon

R&R

Geplaatst door R&R (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 416? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kawa16166 (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoi Ramon, key acces code invoeren ,als deze tenminste nog ergens te vinden is

Van11714 (0) PRO, 18 jaar geleden

beste,is uw probleem al opgelost,ik zit hier namelijk met juist hetzelfde en het zou me enorm helpen moest ik weten hoe u uw wagen gerepareerd hebt.alvast bedankt

Garage_LUX (0) PRO, 18 jaar geleden

Via li portierslot met de sleutel.
Deur moet op slot staan ,dan in de richting open het eerste cijfer van de alarmcode invoeren, bijv 3 is dan de sleutel 3 keer naar links draaien, dan het volgende cijfer bijv 5 is dan de sleutel 5 keer naar rechts draaien, vervolgens het volgende getal weer naar links en het laatste getal weer naar rechts.
Daarna nog een maal naar links en de deur is weer open en van het alarm.
Nu in vervolg alleen met de sleutel op slot doen.
Rinus Franse

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 416 of stel zelf een nieuwe vraag.