Rover 75: airbag lampje brand

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 V6

Ik heb 3 dagen geleden mijn auto opgehaald van schadebedrijf na een kleine schade voorbumper te hebben gehad.
Bumper gedemonteerd en gespoten en teruggeplaatst. Nu 3 dagen later brandt opeens het airbag lampje op het dashboard en bij een nieuwe start is hij weer uit en na een tijdje rijden springt hij spontaan weer aan. Zou dit iets met elkaar te maken hebben of is het iets anders? Wie weet raad?
p.s. De foto is genomen bij het omdraaien van de sleutel.

M.v.g. Freddy

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/651/foutmeldingy.jpg/" target="_blank" rel="nofollow">http://imageshack.us/photo/my-images/651...][img]http://img651.imageshack.us/img651/622/f...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

fjacobs

Geplaatst door fjacobs (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 75? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan5047 (0) PRO, 12 jaar geleden

het is mogelijk dat dit het gevolg is van de schade, even laten uitlezen bij dealer , dan weet je meer en als het gevolg is van de schade even naar de schadehersteller gaan

fjacobs (0), 12 jaar geleden

Probleem opgelost. Ik kreeg een wel vreemde tip, of ik misschien een ijskrabber of iets anders onder de stoel had liggen en inderdaad, een ijskrabber en de raamhouder van de tomtom lag er onder. Verwijderd en??? Lampje uit.
Vraag niet hoe maar het was inderdaad de oorzaak.

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

was dat een ijskrabber van de gamma,dan kon dat weleens de oorzaak zijn.

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

het komt hoogstwaarschijnlijk omdat jij naar het zoeken onder je stoel naar rommel.de stoel naar voren of naar achter hebt geschoven en zo de bekabeling wel of geen kontakt maakt,slechte stekkerverbindingen zijn hier vaak de boosdoener van.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 75 of stel zelf een nieuwe vraag.