Rover 75: Benzine lucht

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 V6

Ik heb het ene probleem nog niet achter de rug of meldt het volgende zich al. Ik sta voor een stoplicht te wachten en opeens een overheersende benzinelucht in de auto. Mijn vraag is: Is dit een brandstofpomp probleem of kan het andere oorzaak hebben?

B.v.d. Freddy.

fjacobs

Geplaatst door fjacobs (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 75? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 12 jaar geleden

Waar komt de lucht van daan? Voor, achter, midden? Zie je daar ergens iets lekken?

fjacobs (0), 12 jaar geleden

Ik heb hem inmiddels bij het APK keuringsstation staan, de wagen moest ook gekeurd worden maar er kwam zoveel benzine onder het motorblok vandaan dat ik de auto heb laten staan. waarschijnlijk retourleiding, maar weet het nog niet zeker dat hoor ik morgen.

fjacobs (0), 12 jaar geleden

De bevestiging aansluiting hogedrukrail van de injectoren is stuk, er spuit daardoor behoorlijk veel benzine langs de o ringen en er is al eerder mee geknoeid, was namelijk met tyrips vast gezet. Setje kost nieuw €600,- en is niet meer leverbaar. ik heb gebruikt setje gekocht voor €150,-.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 75 of stel zelf een nieuwe vraag.