Rover 400: auto start niet geen vonk 416

Brandstof: Benzine, Motorcode: 416

Hallo mensen,

Ik heb een probleem met mijn rover 416. Hij is plotseling gestopt op de rijksweg.ANWB terplaatse gekomen hij kon hem ook niet aan het praat krijgen. alle zekeringen gecontroleerd alles is goed. Startmotor draait maar de motor slaat niet aan geen vonk bij bugies bobine in tact. Als ik brandstof veiligheids schakelaar indruk hoor ik mijn deuren vreemd. Dit doet hij als ik de auto afsluit en weer open doet. Dus geen brandstof en geen vonk. ANWB had maar constant over motor management ?????? Ik heb hier zo enorm veel over deze probleem gelezen maar geen oplossing die misschien kan wezen. Help aub.

groetjes
siv

siv

Geplaatst door siv (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 400? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

siv (0), 15 jaar geleden

Hallo,

Ik heb het euvel gevonden, hij draait weer.
Het was een kabel die van de startmotor kwam volgens mij massa kabel de ventilator van de auto is aangeslagen en heeft op dat moment de kabel kapot getrokken. Maar in ieder geval de ANWB heb dit niet eens kunnen vinden het heb mij ook dagen gekost hoor om dit te kunnen vinden.al goed, ik kan weer mijn auto gebruiken.

Hans4040 (310) PRO, 15 jaar geleden

Mooi dat ie het weer doet.
Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 400 of stel zelf een nieuwe vraag.