Rover 75: deurslot

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Achterste passagiersdeuren (links en rechts) gaan vanaf zondag niet open van buiten.Van binnen echter wel.Bij het aantrekken van de grendel voelt het alsof ze nog op vergrendeling staan dit is echter niet zo.Wat is er aan de hand?

Veratrix

Geplaatst door Veratrix (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 75? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hugos (0), 13 jaar geleden

kinderslot?

Garage_LUX (0) PRO, 13 jaar geleden

Bij kinderslot niet van binnenuit open.

hugos (0), 13 jaar geleden

och natuurlijk niet van binnenuit.
Heb te vlug gelezen... sorry

pantah (0), 13 jaar geleden

Mijn ex-vrouw had dit ook voor op haar 75, maar ze heeft er nooit laten naar kijken. Voorlopig ben ik van dit probleem nog gespaard gebleven, maar ik ben benieuwd naar het antwoord van iemand met ervaring terzake. Ik zou mss wel zeggen: laat niet te lang na om er te laten naar kijken. Als je ze plots van binnenuit ook niet meer openkrijgt, zit je pas echt in de shit, me dunkt.

BertBo (0), 13 jaar geleden

Ik heb deze winter hetzelfde probleem (achterdeur was van buitenuit niet te openen maar van binnenuit wel), wat ik gedaan heb is alles goed smeren met siliconenolie (met een heel klein injectiespuitje alle hoekjes en gaatjes gesmeerd) waarna het euvel weg was en tot op heden gaat het openen zeer soepel.
Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 75 of stel zelf een nieuwe vraag.