Rover 600: inhouden bij gas

Bouwjaar: 1995

mijn auto houdt in bij het gas geven. Vooral bij veel gas geven in de eerste en tweede versnelling. Als je zeer weinig gas geeft trekt de beter op. Er zit een koltec gas systeem op. Op benzine rijdt de auto prima. Rico

hakeemolajuwon

Geplaatst door hakeemolajuwon (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 600? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 19 jaar geleden

Is de storing in de andere versnellingen weg dan? En als je nu in de eerste en tweede versnelling gewoon volgas door blijft trekken, schakelt het systeem dan spontaan terug naar benzine? Hoeveel km's heeft de motor met het gassysteem gedraaid?

brammulder (0), 19 jaar geleden

In z'n 3 is het een beetje bij weinig toeren en in z'n 4 en 5 eigenlijk helemaal niet. Als je 'm in z'n twee langzaam laat opkomen merk je na een tijdje dat ie 'm wel weer goed pakt, wanneer hij meer toeren maakt. Hij schakeld niet over op benzine, k.m. stand van het gassysteem is onbekend. Groet

rico9766 (0), 19 jaar geleden

Sorry, bij nader inzien, het probleem speelt namelijk sinds kort, schakeld hij wel over op benzine

hakeemolajuwon (0) PRO, 19 jaar geleden

In de aansluiting van de propaanslang op het verdeelhuis zit een zeef. Waarschijnlijk zit die verstopt. Anders moet misschien de verdamperdrukken afgesteld worden.

brammulder (0), 19 jaar geleden

Zeef heb ik schoongemaakt tevens bewoog het asje bovenin het verdeelhuis voor geen milimeter deze vervangen en na deze twee dingen te doen deed ie 't weer. Bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 600 of stel zelf een nieuwe vraag.