Rover 600: verdamper

Bouwjaar: 2005

De verdamper (koltec) van mijn rover lekt gas bij twee pakkingen. Als je voor de auto staat de linker twee. Wat kan ik het beste doen? Schroeven aandraaien? pakkingen vervangen, verdamper vervangen? Groet Bram

brammulder

Geplaatst door brammulder (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Rover 600? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dupl-u-4007-5dd1486223fd7+len (0), 18 jaar geleden

Dag Bram,
Heb eerder een discussie gelezen over het onderwerp verdamper reviseren op dit forum. Aan de ene kant een voorstander van het vervangen van alle pakkingen en membranen die zich, heel toepasselijk, keesvg392 noemt en een gastechneut die zijn handen daar niet aan wil branden omdat hij stelt dat je op de lange termijn duurder uit ben en je hiergeen risico's mee moet nemen (even kort door de bocht).
Zijn nick is Hakeem Olajuwon. Als je op beide namen zoekt moet die discussie op dit forum boven water komen. Op die manier kan je zelf een tot een oordeel komen.
Wat ik wel weet is dat dergelijke sets niet officieel gesteund worden door de fabrikant. (Maar dat zal jou natuurlijk een zorg zijn want dat geldt ook voor printer cassettes)
Met vriendelijke groet
Len

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Rover 600 of stel zelf een nieuwe vraag.